AppComm | Mobiele apps
506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-506,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Mobiele apps

Een eigen mobiele app?

Een mobiele telefoon is altijd binnen handbereik. Dit is ideaal voor klantencontact maar ook voor contact met je medewerkers. Als een app eenmaal geïnstalleerd en voldoende interessant is, kun je heel makkelijk dichtbij je doelgroep zijn. Jij kunt communiceren, en je klant of medewerker kan reageren. Wij maken op maat gemaakte apps voor Apple, Android en Windows.

FP Safe

De FP Safe app is niet zo maar een app, want deze mobiele applicatie is  bedoeld voor overleden mensen. En in het bijzonder, de vingers van deze personen. Maar met deze app wordt het de werknemers in een crematorium wel direct een stuk makkelijker gemaakt!

 

Vingerafdrukken veilig doorsturen naar een database

Door middel van een extra opzetstuk voor een mobiele telefoon is het mogelijk om vingerafdrukken te nemen van koude vingers. Deze vingerafdrukken worden vervolgens weergegeven in de FP safe app, toegewezen aan een specifieke vinger en veilig doorgestuurd naar een centrale database.

 

Hoe wordt de app gebruikt?

Is er een dierbaar persoon overleden, en zou je graag iets dierbaars bij je willen dragen? Dan is het mogelijk om een vingerafdruk die genomen is door middel van de app te verwerken in een sieraad. Eerder drukte men de vinger af in was, maar nu kan men eenvoudig een vinger scannen met de FP Safe app. Met deze digitale afdruk kan men vervolgens verder mee aan de slag!

Toffer App

Wil je je klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig jouw producten te bestellen via je eigen app? Dat is mogelijk met Toffer! Met Toffer krijg je op een laagdrempelige manier je eigen app in zowel de Google Playstore als de Apple App Store en biedt je vaste en/of nieuwe klanten de mogelijkheid om 24 uur per dag jouw producten te bestellen. Aan de linkerkant zie je een voorbeeld van een Demo Bakker Toffer app.

 

Beheer je eigen producten

Via My Toffer is het mogelijk om zelf je producten te beheren. Voeg zelf nieuwe producten toe, bewerk bestaande producten of verwijder ze. Daarnaast kun je zelf je sliders bepalen en andere foto’s. Alle wijzigingen zijn direct zichtbaar in de app. Een update is dus niet nodig.

 

Waarom zou je voor Toffer gaan?

Toffer biedt je voor relatief weinig geld de mogelijkheid om je eigen app te hebben in de appstores. Waar je normaal gesproken rekening moet houden met kosten tussen de 5000 – 15000 euro, daar heb je een Toffer app al voor 750 euro. Hiermee biedt je je vaste klanten een unieke mogelijkheid om snel en eenvoudig jouw producten te bestellen. Ook als de deuren gesloten zijn!

 

Klinkt dit interessant? Kijk voor meer informatie op http://www.toffer.io.

InMarkt Apptivatie

De mobiele app van InMarkt Concepts is een voorbeeld van een tijdbesparende en kostenbesparende app. In een eerder stadium bezochten werknemers van InMarkt honderden supermarkten om te peilen of er interesse was in een bepaalde supermarktactie voor consumenten. Nu zijn deze vele tijdrovende bezoekjes verleden tijd.

 

Supermarkten kunnen direct hun interesse kenbaar maken

Met de app houdt InMarkt haar klanten op de hoogte van nieuwe supermarktacties. En deze klanten kunnen nu direct laten blijken of ze wel of geen interesse hebben. Ideaal!

Daarnaast is het voor supermarkten mogelijk om hun presentaties in de winkel te delen. Per kwartaal zoekt InMarkt de leukste, passende en meest uitgesproken winkelpresentatie uit. Winkels kunnen dus ook foto’s delen met de app.

 

In welke situatie wordt deze app nu gebruikt?

InMarkt heeft een nieuwe serviesactie bedacht waarbij supermarktbezoekers na het sparen van 10 zegels, 25 euro korting krijgen op deze producten. Na het concretiseren van de actie moet InMarkt polsen of er interesse is in deze actie onder de aangesloten supermarkten. Via de app brengen ze de winkels op de hoogte waarna zij direct kunnen aangeven of er interesse is, of ze nog twijfelen of dat ze geen interesse hebben. Hiermee verloopt het eerste contact via de app en hoeven ze in deze fase de supermarkten niet meer persoonlijk te bellen of te bezoeken!

Amrumbank West

Logistieke stromen zijn vaak complex. Als die logistieke projecten ook nog binnen een eenmalig groot en complex project vallen wordt het snel onoverzichtelijk. Om dan toch snel het overzicht te houden hebben we een app gemaakt die het proces in een oogopslag laat zien, waar anders minimaal een aantal telefoontjes of emailtjes voor nodig waren geweest.

 

Tijdbesparende en kostenbesparende app

Met deze app wordt voor iedereen die bij een project betrokken is direct inzichtelijk wat de status is van diverse materialen, en of er voldoende voorraad op de juiste plaats aanwezig is. Zo maken we informatie visueel en zeer toegankelijk. Hierdoor wordt veel onnodig contact uit het project gehaald. Dit spaart tijd en geld.

 

In welke situatie wordt deze app nu gebruikt?

Rondom het Noorse Stavanger is een groot project omtrent windmolens gaande. De onderdelen van deze windmolens moeten overzees worden verplaatst. Met de app zijn deze onderdelen exact te volgen op een wereldkaart door middel van GPS. Hiermee kan exact in de gaten worden gehouden waar de boten zich bevinden, en wanneer ze op de eindbestemming zijn. De projectmanager hoeft hierdoor niet meer constant te bellen.

Nog meer apps…

Ben je nog steeds net zo enthousiast als ons?