AppComm | Over ons
824
page-template-default,page,page-id-824,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over ons

Energiek, doelgericht en innovatief

Energiek

AppComm is een energiek team dat zich graag bezighoudt met de laatste ontwikkelingen rondom mobiele apps en alles wat er online speelt. Loop je met het idee rond om een eigen app te laten ontwikkelen, maar vraag je je af wat er allemaal bij komt kijken? Dan zijn wij de perfecte sparringpartner om je idee te vertalen naar een functionele app.

Daarnaast maken we complete Magento webshops en ontzorgen we je graag op het gebied van online marketing!

Doelen

AppComm helpt je graag met het bereiken van je (bedrijfs)doelen. In alles wat wij doen vinden wij het eindresultaat het belangrijkst. Onze allereerste vraag is dan ook altijd: “Wat is het doel en wie is de doelgroep?”.

Wij maken tools die waarde toevoegen en makkelijk in gebruik zijn: effectief en efficiënt. Bovendien willen wij bij alles wat wij maken dat de resultaten meetbaar zijn.

Innovation Hub

AppComm bestaat uit een team van enthousiastelingen die zich in 2013 besloten samen te voegen. We werken vanuit ‘the Innovation Hub’ aan de Kazernestraat 19. In deze omgeving zijn de lijntjes kort met onder andere designers en start-ups waardoor we snel kunnen schakelen.

 

Kom gerust een keer langs!