AppComm | Partners
807
page-template-default,page,page-id-807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Partners

AppComm onderhoudt nauwe banden met verschillende partners. Organisaties en bedrijven waar we op kunnen vertrouwen, waardoor we onze diensten nog verder kunnen optimaliseren.

OWASP

AppComm is aangesloten bij OWASP. De Open Web Application Security Project (OWASP) is een wereldwijde organisatie die gericht is op het verbeteren van de beveiliging van software. De missie van OWASP is applicatieveiligheid zichtbaar te maken, zodat iedere organisatie hierover geïnformeerde keuzes kan maken.

OWASP investeert veel in het bekend maken van mogelijke beveiligingslekken in programmatuur. Zij brengen de belangrijkste security problemen in software onder de aandacht. Deze informatie vormt de basis voor vrijwel alle applicatie pentesten.

Testnet

AppComm is lid van Testnet. Dit is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring uit het vakgebied onderling te delen.

TestNet streeft de professionalisering na van het testen van IT-producten, en de vergroting van de bewustwording en het belang van testen als vak apart. TestNet stimuleert het uitwisselen en uitdragen van vakkennis, ervaring tussen vakgenoten en stimuleert onderzoek vanuit zowel wetenschappelijk als praktisch perspectief.

Byte

Byte is de partner van AppComm als het aankomt op webhosting. Bij Byte is hosting meer dan een parkeerplek voor data. Zij leveren hosting die websites helpt groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein. De Clustertechnologie en Magento hosting oogsten veel lof en –belangrijker nog– prachtige, meetbare resultaten voor onze klanten.

Magento

Wij maken onze webwinkels met Magento. Dit is een open source e-commerce platform met ongekende mogelijkheden. De software is geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels. AppComm is Magento specialist en helpt u graag bij het opzetten van een succesvolle webwinkel.

Dit e-commerce platform is vanaf 2008 in ontwikkeling en is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwassen en stabiel e-commerce platform waarin veel functies aanwezig zijn. Vanwege de vele functies in Magento is het geschikt voor zowel de beginnende winkelier als professionele e-commerce partijen.

Ben je nog steeds net zo enthousiast als ons?