AppComm | Webshops
431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-431,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Webshops

Een eigen webshop?

Wij maken complete Magento webshops die uiteraard geschikt zijn voor desktop-, tablet- en mobielgebruik.

Een webshop heeft een doel: geld verdienen door een maximaal aantal bezoekers te krijgen die zoveel mogelijk kopen. Met welke producten en op welke manier u dat doet, is aan u.

Onze kennis ligt op het vlak van webwinkels en consumentengedrag. Wij zorgen dat uw webwinkel maximaal aansluit bij uw doelgroep. Met onze kennis zijn wij in staat de webwinkel zo te maken dat er een maximale conversie ontstaat. In de volgende fases kunnen wij u helpen om de website te verbeteren zodat er nog meer omzet gemaakt wordt.

Geschikt voor alle (mobiele) apparaten!
Daarnaast helpen we je graag met het beheer en verbeteren van je webwinkel

Zorgen dat je je doelen bereikt in de huidige mobiele wereld kan alleen als je gevonden wordt, en als de klant kan doen wat hij wil. Wij helpen hierbij. AppComm ontwikkelt niet alleen, maar zorgt er ook het liefst voor dat je webomgeving optimaal mobiel functioneert en haar doelen bereikt.

Bij een webwinkel is – net zoals bij een fysieke winkel – niet een kwestie van de winkeldeuren open gooien, en wachten op klanten. Consumenten moeten je winkel online kunnen vinden, en daarnaast moet deze mensen overhalen om iets bij jouw te kopen. Wist je dat we meer dan 80% van onze keuzes online onbewust maken?

Wij helpen je graag met het succesvol maken van je webshop. Lees hier meer over op onze Online Marketing pagina.

Ben je nog steeds net zo enthousiast als ons?
Project uitgelicht

Cotton Ball Lights

Voor Cotton Ball Lights hebben wij een meertalige webwinkel opgezet die als extraatje ook nog beschikt over een speciale ‘Mix & Match-tool’. Hiermee is het voor klanten heel eenvoudig om een selectie te maken uit meer dan 60 kleuren, en daarmee hun eigen lichtslinger samen te stellen.

Naast het samenstellen van een eigen lichtslinger is het ook mogelijk om een grote Cotton Ball Lamp samen te stellen. Denk hierbij het zelf samenstellen van hanglampen en grote lampen met een ‘table stand’.

De webwinkel is beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. Bovendien is het mogelijk om af te rekenen in zowel euro’s als ponden.

Funeral Products

Ook voor Funeral Products hebben we een webwinkel ontwikkeld. Deze is niet voor consumenten, maar voor retailers. Het belangrijkste verschil is namelijk dat alleen mensen met een geaccepteerd account een bestelling kunnen plaatsen. Bovendien zien alleen zij de prijzen van de producten. Daarnaast kunnen retailers heel gemakkelijk een eerdere bestelling herhalen zonder veel moeite. Bovendien beschikt de webshop over vijf verschillende talen.

Funeral Products helpt op een gepaste en integere wijze bij het uitzoeken van een duurzame herinnering voor dierbare. Online is voor iedereen hun catalogus te bekijken. Bezoek nu de vernieuwede Magento webshop van Funeral Products.